Haberler

Sakarya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 5 şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Sakarya'da gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklandı. Operasyonda yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı ve yer temin ettiği belirlenen 1'i Özbekistan uyruklu kadın, 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise ruhsatsız tabanca, fişek, dolu kartuş ve yüklü miktarda para ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 49 Özbekistan, 8 Azerbaycan ve 4 Türkmenistan uyruklu kadın ise sınır dışı edilecek.

Sakarya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Sakarya ve Karasu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince "fuhşa aracılık ve yer temini" suçu kapsamında çalışma yürütüldü.

Çalışma kapsamında 300 polisin katılımıyla 25 Kasım'da gerçekleştirilen operasyonda, yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı ve yer temin ettiği belirlenen 1'i Özbekistan uyruklu kadın, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 4 ruhsatsız tabanca, 84 fişek, 7 dolu kartuş, yüklü miktarda para ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden N.A, C.B, C.Ç.K, İ.K. ile Z.K. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, E.D. hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.

Operasyonda yakalanan 49 Özbekistan, 8 Azerbaycan ve 4 Türkmenistan uyruklu kadın ise işlemlerinin ardından sınır dışı edilecek.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Türkmenistan Azerbaycan Özbekistan Sakarya Tutuklama Adliye Gözaltı Suç Operasyon 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title