Haberler

Kuralları hiçe sayanlara 9 bin 996 lira ceza

Güncelleme:

Zonguldak'ta pandemi kurallarını hiçe sayarak bir kahvehanenin alt katında toplanıp sigara içen ve alkol alan 6 kişiye 9 bin 996 lira para cezası uygulandı.

Zonguldak'ta pandemi kurallarını hiçe sayarak bir kahvehanenin alt katında toplanıp sigara içen ve alkol alan 6 kişiye 9 bin 996 lira para cezası uygulandı.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca Beycuma beldesinde gece saat 23.00'da M.Ş.'ye.(43) ait kahvehanede yapılan kontrol sonucunda, kahvehanenin alt katında işletme sahibi de dahil olmak üzere toplam 6 kişinin kapalı alanda sigara içtikleri, alkol aldıkları, maske takmadıkları ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları tespit edildi.

Yapılan tespitler sonucunda şahıslara; Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 282. maddesi gereğince kişi başı 900 TL olmak üzere maske takmama kabahatinden 5 bin 400 TL, 5326 sayılı kabahatler kanununun 32. maddesi gereğince kişi başı 392 TL, emre aykırı davranış kabahatinden 2 bin 352 TL, 5326 sayılı kabahatler kanununun 39. maddesi gereğince kişi başı 187 TL, kapalı alanda sigara içtikleri için bin 122 TL, 5326 sayılı kabahatler kanununun 36. maddesi gereğince kişi başı 187 TL, çevreyi rahatsız etmekten dolayı bin 122 TL, toplamda ise 9 bin 996 TL idari yaptırım kararı cezası uygulandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title