Haberler

Kozan'da Dolandırıcılık ve Uyuşturucu Satışı Yapan İki Kişi Yakalandı

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde dolandırıcılık yapmak ve uyuşturucu satmak suçundan aranan iki kişi, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen huzur güven uygulaması sırasında yakalandı. Uygulamalar sonucunda birçok suç unsuruna rastlandı ve ele geçirilen delillerle şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Adana'nın Kozan ilçesinde dolandırıcılık yapmak ve uyuşturucu satmak suçundan aranan iki kişi yakalandı.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 08- 15 Nisan 2024 tarihleri arasında 20 noktada toplam 160 emniyet personeli ile yapılan huzur güven uygulaması yapıldı. Bu uygulamalarda 1 ruhsatsız tabanca ve 12 fişek ele geçirilerek 5 otomobile modifiyeden işlem yapıldı. Uygulamalarda 9 Araç ve 1 motosiklet trafikten men edildi. İlçede uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde yapılan denetimlerde ise 1.97 gram ve 66 tablet muhtelif uyuşturucu/uyarıcı maddesi ele geçirilerek uyuşturucu satıcısı 1 şahıs ve dolandırıcılık suçundan 1 şahıs yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Adana Kozan Güvenlik Uyuşturucu Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title