Haberler

İtalya'da benzin istasyonunda tuhaf olay: Yaşlı adam kendini tatmin ederken benzin pompasını makatına soktu

Güncelleme:

İtalya'da bir benzin istasyonunda yaşlı bir adamın, kendini tatmin ederken aynı zamanda benzin pompası makatına soktuğu bir video sosyal medyada viral oldu. Olayın nerede çekildiği tam olarak bilinmiyor ancak çevredeki İtalyanca işaretlerden yola çıkarak İtalya'da gerçekleştiği düşünülüyor. Video sosyal medyada büyük ilgi gördü ve 4,3 milyondan fazla kez izlendi.

İtalya'da bir benzin istasyonunda, oldukça yaşlı görünen bir adamın, kendini tatmin ederken aynı zamanda benzin pompası makatına soktuğu bir video sosyal medyada viral oldu. Parlak turuncu bir beyzbol şapkası takan bu tuhaf adam, etrafı kontrol ederken başını yavaşça çeviriyor ve onu filme alan kişiyi fark ediyor gibi görünüyor. Filmleyen kişi ona bağırınca, adam yavaşça pompayı çıkarıyor, diğer elini cinsel organından çekip pantolonunu çekmeye başlıyor ve 12 saniyelik klip sona eriyor.

Video tam olarak nerede çekildiği belli değil, ancak Daily Star'dan yapılan biraz araştırma, çevredeki İtalyanca işaretlerden yola çıkarak olayın İtalya'da gerçekleştiğini ortaya koyuyor. Videoda adamın bağırdığı, "İnanılmaz, ne yapıyorsun?!" sözleri de çevrildi. Adamın kimliği ise henüz bilinmiyor, yerel medya bu kişiyi bulup haber yapma konusunda isteksiz görünüyor.

Ayrıca, bir uzmanın Quora'da belirttiği üzere, eğer birisi benzinle lavman yapmayı denerse (lütfen denemeyin), bu "son derece acı verici" olur ve "acil tıbbi müdahale olmadan muhtemelen ölümle sonuçlanır."

Klip, Twitter/X'te büyük ilgi gördü, sosyal medya devi klipin birkaç kopyasını kaldırmaya çalışsa da, kalanlardan biri 4,3 milyondan fazla kez izlendi. Kullanıcılar şok, dehşet ve alay karışımı tepkilerle yanıt verdi.

Bir kullanıcı, "Ne gördüm ben şimdi? Ve daha gün ışığında. Umarım osuruklarını yakmaz," diye yazdı. Diğeri, "Bu hangi ülke böylece oradan benzin almam?" dedi. Bir başkası, "Keşke bunu görmeden önceki halime geri dönebilseydim," şeklinde tepki gösterdi. Bir diğeri ise, "Artık kesinlikle eldiven kullanacağım," derken, bir başkası, "Ben de benzin istasyonunda dolarken kazıklanıyorum," yorumunu yaptı.

Biz, aklı başında bir haber kaynağı olarak, herhangi bir sebeple bir benzin pompası memesini arkaya sokmamanızı şiddetle tavsiye ederiz.

İtalya'da benzin istasyonunda tuhaf olay: Yaşlı adam kendini tatmin ederken benzin pompasını makatına soktu

İtalya'da benzin istasyonunda tuhaf olay: Yaşlı adam kendini tatmin ederken benzin pompasını makatına soktu

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Sosyal Medya İtalya İtalya 3.Sayfa Dünya Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title