Haberler

Hatay'da yapılan operasyonda 13 şüpheli yakalandı

Güncelleme:

Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde ve kaçakçılık faaliyetlerine yönelik olarak 13 şüpheli yakalandı. Operasyonda çeşitli unsuru maddeler ele geçirildi.

Hatay'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 13 şüpheli yakalanırken çeşitli unsuru maddelere ele geçirildi.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu ile mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Ekipler tarafından, 29 Mart- 5 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde; uyuşturucu madde ve kaçakçılık faaliyetlerine yönelik olarak toplam 13 şüphelinin evlerinde, üzerlerinde ve araçlarında arama yapıldı. Yapılan aramalarda; 3 bin 100 adet Captagon, 45 gram metamfetamin, 50 gram kubar esrar, 40 gram kenevir tohumu, 5 gram kannabinoid, 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 50 cep telefonu, 4 tabanca, 2 tabanca şarjörü, 3 av tüfeği ve suçtan elde edilen 10 bin 100 TL nakit para ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerle ilgili olarak 13 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Hatay Güvenlik Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title