Haberler

Fransa'da İsrail saldırılarına tepki: Filistinli çocukların isimleri broşürlerle duyuruldu

Güncelleme:

Fransa'nın Lyon kentinde İsrail'in saldırılarında öldürülen Filistinli çocukların isminin yazılı olduğu broşürler bir alışveriş merkezinin üst katından aşağı bırakıldı.

- Öldürülen Filistinli çocukların isminin yazdığı broşürler AVM'nin üst katından aşağı bırakıldı

LYON - Fransa'nın Lyon kentinde İsrail'in saldırılarında öldürülen Filistinli çocukların isminin yazılı olduğu broşürler bir alışveriş merkezinin üst katından aşağı bırakıldı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları dünya genelinde tepki çekmeye devam ediyor. Fransa'nın Lyon kentinde aktivistler, bir AVM'de İsrail'in saldırılarına karşı eylem yaptı. Eylemciler, İsrail'e destek veren markalara boykot çağrısı yapan broşürler ile İsrail'in saldırılarında katledilen küçük çocukların isimlerinin yazdığı broşürleri AVM'nin üst katından aşağı bıraktı. Etrafa uçuşan broşürlerde 1, 3, 7 ve 11 yaşlarındaki çocukların isimleri ile "soykırımı durdurun" ifadesinin yazılı olduğu görüldü.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 20 bin 674 Filistinli sivil hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alışveriş Fransa İsrail Lyon İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title