Haberler

Evden Kaçan Genç Kızları Pazarlayan Çete Çökertildi!

Güncelleme:

Balıkesir'de, evden kaçan kız çocuklarını fuhuşa zorladıkları iddia edilen kişilere yönelik başlatılan operasyonda 26 şüpheli gözaltına alındı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından öğlen saatlerinde, kız çocuklarını fuhuşa zorladıkları belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

Evden Kaçan Genç Kızları Pazarlayan Çete Çökertildi!

"BEYAZ GÜL OPERASYONU"

Yapılan teknik takip sonucu, evlerinden kaçan ve kayıp olarak aranan dört kız çocuğunu fuhuşa zorlayan kişiler, yaşı küçük kızının fuhuş yapmasına aracılık eden anne ve bu kız çocuklarıyla para karşılığında cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen şüpheliler tespit edildi. Güvenlik güçlerince, "Beyaz Gül" adı altında başlatılan eş zamanlı operasyon kapsamında 3 kız çocuğu, 8 kadın ve 15 erkek olmak üzere toplam 26 kişi gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Balıkesir 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

Rizeli:

Kadının şerrinden allah a siginirim

17
7
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Üstüne basa basa söylüyorum bu ülkede artık terör sorunu ahlak sorunundan daha az berbat bir durumdayız nereye gidiyoruz belli değil Allah sonumuzu hayırlı eylesin

12
0
yanıtYanıtla
ABDURREZZAK EMMİ:

İdam nerede kaldı?

2
3
yanıtYanıtla
x:

yeni yetmeler. anayızın babayızın dediğini dinleyin. Artist yaparım. manken yaparım diye kandırmasınlar sizi. . Yapacakları şey aha da budur. Ortalık malı. olmayın sakın.

1
0
yanıtYanıtla
mukan kağan:

bunları içeerde öyle adamların yanında yatıracan ki birdaha böyle bir şey yapamayacaklar kardeşim ülkede idam yasaksa gayri resmi şekilde idam işlerine bakacaksın bunları öyle adamlarla beraber yatıracanki bunları önce kullanacak sonra anasından emdiği sütü burnundan getirecek sonra dışarıya çıktığında aklını fikrini kaybetmiş şekilde toplumda yaşayacaklar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title