Haberler

Diyarbakır'da uyuşturucu derneğinde silahlı kavga: 2 yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde uyuşturucu ile mücadele derneğinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olayın ardından polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde uyuşturucu ile mücadele derneğinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Peyas Mahallesi Peyas Caddesi'nde Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği (TMMBMED) Diyarbakır İl Başkanlığına gelen 5 kişi, içeridekilerle tartıştı. Taraflar arasında çıkan silahlı kavgada A.G.F. (21) ve ismi öğrenilmeyen 1 kişi yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından kentteki hastanelere sevk edildi. Polis, ifadeleri alınmak üzere 2 kişiyi emniyete götürürken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Kavga Güvenlik Uyuşturucu 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title