Haberler

Başıboş Köpekler Dehşet Saçtı

- Başıboş köpekler dehşet saçtı Başıboş köpekler girdikleri ahırda bulunan 30 koyunu telef ettiSİVAS - Sivas'ta başıboş köpekler girdikleri Güneş ailesine ait ahırdaki 30 koyunu telef etti.

- Başıboş köpekler dehşet saçtı

Başıboş köpekler girdikleri ahırda bulunan 30 koyunu telef etti

SİVAS - Sivas'ta başıboş köpekler girdikleri Güneş ailesine ait ahırdaki 30 koyunu telef etti.

Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Emek Mahallesi'nde ikamet eden İsmail Güneş'e ait ahırda meydana geldi. Köpek havlamaları ile uyanan Güneş ailesi 20'ye yakın sokak köpeği ile karşılaştı. Sopalarla köpekleri uzaklaştırıp ahıra giren aile korkunç manzara ile karşılaştı. Ahırda bulunan 30 koyun köpekler tarafından telef edilmişti.

Korkunç manzara ile karşılaştılar

Yaşadıkları korku dolu anları anlatan Davut Güneş, köpek havlamaları ile uyandıklarını belirtip, "Gece saat 04: 00 gibiydi. Köpeklerin sesini duyarak dışarı çıktık. Ahıra girmişlerdi. 15-20'ye yakın başıboş köpek vardı. Sopalarla kovalayarak köpekleri uzaklaştırdık. 30 koyunu telef etmişler. 30 bin TL civarında zararımız var. Yaralı koyunlarımız da var. Tüm birikimimiz gitti. Bu köpekler yarın insanlara da saldırabilir."dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emek Mahallesi İsmail Güneş Sivas 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title