Haberler

Avcılar'da Hırsızlık: 10 Bin Liralık Spor Ayakkabı Çalındı

Güncelleme:

Avcılar'da bir binaya giren şüpheli, güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği halde 10 bin liralık iki spor ayakkabıyı çalarak kayıplara karıştı. Apartman sakinleri, hırsızlık olayını güvenlik kamera görüntülerinden tespit ederek polise bildirdi.

AVCILAR'da bir binaya giren şüpheli güvenlik kamerası ile görüntülendiğini fark etmesine rağmen 10 bin lira tutarında iki spor ayakkabıyı çalıp, kayıplara karıştı.

Gümüşpala Mahallesi Çamlık Sokak'taki üç katlı binaya kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi girerek hırsızlık yaptı. Apartmanda dolanan şüpheli, üst katta kapı önünde yeni iki spor ayakkabı olduğunu gördü. Şüpheli cebinden çıkardığı poşete bir çifti koyarak bir kat indikten sonra tekrar döndü. Bu kez kamerayı gören hırsız eliyle yüzünü kapatmaya çalışarak diğer çifti de alıp uzaklaştı. Kapının önündeki ayakkabıların olmadığını fark eden apartmandakiler güvenlik kamera görüntülerini izledi. Ayakkabıların çalındığını görünce de emniyete şikayette bulundular.

Bina sakini İbrahim Konuş, şüphelinin ikinci çifti çalarken görüntülendiğinin farkına vardığını belirterek, Geçen yıl da binamızdaki ayakkabılar çalınmıştı. Gençlerin çok sevdiği ayakkabılar çalındı. Hırsızın yakalanmasını, ayakkabıların bulunmasını bekliyoruz dedi.

Güvenlik kamera görüntülerinden şüpheliyi tespit eden polis ekipleri, çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Avcılar Spor Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title