Haberler

Alanya'da Jandarma Ekipleri Yerli ve Milli Otomobil Togg ile Seyahat Edenlere Uyarıda Bulundu

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri, yerli ve milli otomobil Togg ile Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlara güvenli sürüşle ilgili uyarılarda bulundu. Uygulama kapsamında trafik yoğunluğu, emniyet kemeri kullanımı ve cep telefonu kullanımı gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yerli ve milli otomobil Togg ile Ramazan Bayramı tatili için yola seyahat eden vatandaşlara güvenli sürüşle ilgili uyarılarda bulunuldu.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Avsallar Mahallesi'nde yerli ve milli otomobil Togg ile yol uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamada sürücüler süresince oluşacak trafik yoğunluğu sebebiyle meydana gelebilecek kazalar, emniyet kemeri kullanımının önemi ve araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması konularında bilgilendirmeler yapılarak broşür dağıtıldı. Ayrıca otobüsle yolculuk eden vatandaşlara da çikolata ikram edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ramazan Bayramı Cep Telefonu Jandarma Antalya Alanya TOGG Güvenlik Trafik 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title