Haberler

3 Metrelik Boşluğa Düşen Kurbanlık Boğayı İtfaiye Kurtardı

Güncelleme:

Sarıyer'de, 650 kilogramlık kurbanlık boğa, konulduğu garajdan 3 metrelik boşluğa düştü. Boğa, itfaiye ekipleri tarafından bir saatte vinç yardımıyla kurtarıldı.

İstanbul Sarıyer'de dün saat 20.00 sıralarında Dağevleri Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Karanfil Sokakta, 650 kilogramlık kurbanlık boğa, konulduğu garajdan 3 metrelik boşluğa düştü. Boğa, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çabaları sonucu, vinç yardımıyla düştüğü yerden kurtarıldı.

MAZLUM 3 METREDEN DÜŞTÜ

Akrabalarıyla birlikte, Kurban Bayramı'nda kesmek için bir boğa satın alan Özkan Er, 'Mazlum' adını verdikleri kurbanlığı evinin garajına koydu. Kapatıldığı yerde bir süre sonra huysuzlaşan boğa arka tarafındaki tel çiti yerinden çıkarmasının ardından garaj ile bina arasındaki 3 metrelik boşluğa düştü.

İTFAİYE 1 SAATTE KURTARDI

Özkan Er, komşularının da yardımıyla 650 kilogramlık boğayı düştüğü yerden çıkarmaya çalıştı. Tüm çabalara rağmen kurbanlık boğayı kurtaramayan Er, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucunda boğayı halatlarla bağlayıp, vinç yardımıyla düştüğü yerden çıkardı.

Boğanın sahiplerinden Özkan Er, "Getirdik hayvanımızı buraya bağladık. Tellerden havalandırmaya düştü. İtfaiyeler sağ olsun çektiler. Aşağı yukarı 3-4 saattir uğraşıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kazım Karabekir Kurban Bayramı 3.Sayfa Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title