Haberler

Eskişehir'de asayiş

Güncelleme:

Eskişehir'de haklarında yakalama kararı bulunan 3 firari hükümlü yakalandı.

Eskişehir'de haklarında yakalama kararı bulunan 3 firari hükümlü yakalandı.

Kentte çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "hırsızlık" suçundan 20 yıl 3 ay 10 gün hapis cezası bulunan A.A, "bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık" suçundan 24 yıl 15 gün hapis cezası bulunan S.Y. ile "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ve hırsızlık" suçlarından 8 yıl 15 ay 22 gün hapis cezası bulunan S.G'yi yakaladı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Kentte uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Odunpazarı ilçesinde belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi.

"Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheliler M.Ç. ve B.N.C'ye ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada, 79,56 gram bonzai, 6,88 gram metamfetamin, 6 sentetik uyuşturucu hap ile 1 hassas terazi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title