Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gülsuyu, mesajında, kendilerini mesleğine adayan, yaptıkları işin bedeli hiçbir maddi karşılığa sığmayacak olan, özveri, sabır ve hoşgörü sahibi öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlamanın heyecan ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Öğretmenliğin, Atatürk'ün "Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister." sözünden hareketle hayati öneme sahip kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Gülsuyu, "Asırlardır bu topraklarda güçlü devletler kurup huzur içinde yaşamışsak bunun asıl mimarlarının sevgi dilini kullanan, gençlerin ufuklarını açan, hoşgörü ve birlikte yaşama duygusunu aşılayan öğretmenlerimiz olduğunu çok iyi biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Gülsuyu, öğretmenlerin sorumluluklarının farkında olarak ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesine taşıyacağına işaret ederek, şu ifadelere yer verdi:

"Toplumun liderler, önderler yetiştiren insanları durumunda olduğunuz için bilgilerinizi sürekli tazeleyecek, özellikle teknolojik ve bilimsel gelişmelere açık olacaksınız. Edindiğiniz bilgi ve tecrübeleri öğrencilere aktaracak, onları bir yandan çağın gerektirdiği ilmi gelişme ve beceriyle donatırken, bir yandan da onların milli ve manevi değerlerinin ilerlemesini sağlayacaksınız. Şimdilerde küçücük kalplere bıraktığınız izler, daha sonra koca bir medeniyete bırakılan izlere dönüşecektir. Sizler sadece çocukları, gençleri, insanları değil aynı zamanda geleceğimize yön verecek olan fikirleri eğitiyorsunuz. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, emekliye ayrılmış öğretmenlerimize de mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu kutlu mesleğin tüm mensuplarının Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Öğretmenler Günü Gölcük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title