Haberler

    2013'ün En İyi Akıllı Telefonu Adayları

    Güncelleme:

    Dünya GSM birliği tarafından verilen yılın akıllı telefonu adayları belli oldu.

    Dünya GSM birliği tarafından verilen yılın akıllı telefonu adayları belli oldu. Peki bu yıl listede hangi isimler var? Yazımızda açıklıyoruz.

    Barcelona'da düzenlenen MWC 2013 her yıl yepyeni akıllı telefonlara, cep telefonlarına ve tablet bilgisayarlara tanık oluyor. Özellikle son birkaç yıldır son derece eğlenceli geçen Dünya Mobil Kongresi, verilen ödüller ile aynı zamanda bir statü göstergesi.

    Yakın süreçte pazara sunulmuş üst düzey akıllı telefonların aday gösterildiği yılın akıllı telefonları listesinde bu yıl da birbirinden iddialı adaylar yer alıyor. Cihazların donanımsal güç, tasarım unsurları ve tüketicilerden gelen tepkiler ölçeğinde değerlendirilerek dahil edildiği listede, sonuç her ne olursa olsun diğer cihazlara yazık olacağı kesin.

    Geçtiğimiz yıl Samsung'un Galaxy S2 modeliyle kazandığı "En İyi Akıllı Telefon" ödüllerinde elbette ki bu yıl da Samsung iddialı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Şimdi sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri yılın en iyisi olmak için yarışan adaylar  ile baş başa bırakalım:

    NOT: Liste harf sırasına göre belirlenmiştir.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title