Haberler

18 Günde Ne Değişti?

Ani Bir Operasyonla Yıldırım Demirören Tarafından Beşiktaş'ta Menajerliğe Getirilen Sinan Engin, Daha Önce Başkan İçin Demediğini Bırakmamıştı. Şimdi Herkes, İkili Arasındaki Buzların Nasıl Eridiğini Merak Ediyor.

Ani bir operasyonla Yıldırım Demirören tarafından Beşiktaş’ta menajerliğe getirilen Sinan Engin, daha önce başkan için demediğini bırakmamıştı. Şimdi herkes, ikili arasındaki buzların nasıl eridiğini merak ediyor.

BEŞİKTAŞ’ta Celal Kolot’un Futbol Şube Sorumluluğu görevinden alınmasının ardından, menajer Ali Gültiken ile de yolların ayrılması sonrası bu göreve getirilen Sinan Engin’in 18 günde yaşadığı büyük değişim, herkesi şaşırttı. Telegol Programı önceki geceki yayında, yeni sezona yönelik Beşiktaş’ı TVNET’te değerlendiren Sinan Engin’in, başkan Yıldırım Demirören’i topa tutan açıklamalarını ekranlara getirdi. İşte Engin’in, Beşiktaş’ta tekrar menajerliğe getirilmeden önce söyledikleri:

Başkan olurum

"Yıldırım Demirören’den memnun değilim. Beşiktaş’ta inanılmaz bir para harcaması var. Bu kulüp, borç batağına sürükleniyor. Beşiktaş’ı doğru yönetmek için göreve talip olduğumu ve ilk kongrede de ciddi birileri çıkmazsa aday olmayı düşünüyorum. Medyada, ’Sinan Engin tekrar menajerliğe geliyor’ denildi. Bundan sonra menajerlik yapamayacağım. Olursam, bu kulübe başkan olurum. Demirören geldiğinde Beşiktaş’ın borcu neydi, bugün ne?

Kupa başarı değil

Süper Kupa ile Türkiye Kupası bana göre başarı değil. Lig şampiyonluğu bir başarıdır. Çünkü Süper Kupa, normal bir kupa. Türkiye Kupası’nı, Anadolu takımları da kazanıyor. Ama Anadolu takımlarından şampiyon olan var mı? Onun için bunlar başarı değil. Beşiktaş’ta başarı şampiyonluktur. Eğer bir kulüp başkanı bunları söylüyorsa ve Beşiktaş da başarılıysa, benim sözüm yok. Tablo ortada."

Kamuoyu şimdi, 18 gün önce yapılan bu açıklamalara rağmen ikili arasındaki buzların nasıl ve ne şekilde eridiğini merak ediyor.

Engin ne demişti

"Yıldırım Demirören’den memnun değilim. Bu kulüp, borç batağına sürükleniyor. İlk kongrede aday olmayı düşünüyorum. Medyada, ’Sinan Engin tekrar menajerliğe geliyor’ denildi. Bundan sonra menajerlik yapamayacağım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title