Haberler

16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Ege Kupası'nı Aldı

Uluslararası Ege Kupası U-16 Futbol Turnuvaları'nda Gurubunu Lider Tamamlayan 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Finalde İspanya'yı Tek Golle Mağlup Ederek Şampiyon Oldu.

Uluslararası Ege Kupası U-16 Futbol Turnuvaları'nda gurubunu lider tamamlayan 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, finalde İspanya'yı tek golle mağlup ederek şampiyon oldu.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Vali Refik Arslan Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Özel de izledi. Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği final maçının 4. dakikasında sağ kanattan gelen topa Batuhan'ın gelişine düzgün vuruşu gol oldu. 1-0 öne geçen Türkiye, bu skorla maçı tamamladı. Şenol Ustaömer yönetimindeki 16 Yaş Altı Milli Takımı şampiyon olmanın sevincini hocaları ve Manisa protokolüyle paylaştı.

Düzenlenen ödül töreninde genç millilerin kupasını Vali Öztürk verdi. Kupayı alan Türk takımı saha içerisinde doyasıya şampiyonluğu kutladı. Teknik Direktör Şenol Ustaömer, şampiyon olmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, "Eminim ki bu takımdan Türk futboluna ismini yazdıracak bir çok oyuncu çıkacak. Bu gençlere sahip çıkılmasını istiyorum ve hepsini başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.

Turnuvanın ikincisi, İspanya ve yine bugün oynanan üçüncülük maçında penaltılarda Ukrayna'yı 3-2 mağlup eden Belçika takımlarının madalyalarını da Vali Öztürk ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Özel taktı.

(ÖA-YK-ERS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title