Haberler

14 Mart Tıp Bayramı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk hekimlerinin hem ulusal hem de uluslararası düzeyde elde ettiği başarıların ve yaptıkları çalışmaların, ülke için bir kıvanç kaynağı olmakla birlikte çağdaşlarıyla boy ölçüşen bir neslin müjdecisi olarak kendilerine ümit...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk hekimlerinin hem ulusal hem de uluslararası düzeyde elde ettiği başarıların ve yaptıkları çalışmaların, ülke için bir kıvanç kaynağı olmakla birlikte çağdaşlarıyla boy ölçüşen bir neslin müjdecisi olarak kendilerine ümit verdiğini belirtti.

Gümrükçüoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, sağlık kuruluşlarının son derece modern bir yapıya kavuşturulduğunu kaydetti.

Vatandaşın en tabi hakkı olan sağlık hizmetinden insan onuruna yakışır şekilde faydalanılmasının kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini dile getiren Gümrükçüoğlu, "Türk hekimlerinin hem ulusal hem de uluslararası düzeyde elde ettiği başarılar ve yaptıkları çalışmalar, ülkemiz için bir kıvanç kaynağı olmakla birlikte çağdaşlarıyla boy ölçüşen bir neslin müjdecisi olarak bizlere ümit vermektedir." ifadesini kullandı.

Gümrükçüoğlu, sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birinin sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesi olduğuna dikkati çekerek, sağlıklı hayatın, insanların vazgeçemeyeceği temel bir hak olduğunu belirtti.

Etkin ve kaliteli sağlık sisteminin nitelikli toplumun en önemli şartı olduğuna işaret eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Hiç kuşkusuzdur ki bu alanda doktorlarımız, fedakarlıkları ve meslek aşkları sayesinde yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Tıp camiasının her neferinin hiç durmadan şevkle bu ülke insanına hizmet için yollarına devam edeceğine olan inancımız tamdır. Bu vesile ile tüm sağlık camiasının bu anlamlı gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Sağlık

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tıp Bayramı Trabzon 14 Mart Sağlık Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title