Haberler

11 yaşındaki Melih, manganda kurşunuyla yaralandı

Güncelleme:

DİYARBAKIR'da annesi Tuba B. ve 3 kardeşi ile alışverişten dönen 11 yaşındaki Melih B., sokakta husumetlisine ateş eden bir kişinin silahından çıkan kurşunla ayağından yaralandı.

DİYARBAKIR'da annesi Tuba B. ve 3 kardeşi ile alışverişten dönen 11 yaşındaki Melih B., sokakta husumetlisine ateş eden bir kişinin silahından çıkan kurşunla ayağından yaralandı. Melih B.'nin ayağından vurulma anı ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Melih'in ayağına isabet eden mermi çekirdeği ameliyatla çıkarılırken, polis olayı gerçekleştiren kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi'nde bulunan bir sokakta meydana geldi. Akşam saatlerinde annesi ve 3 kardeşi ile market alışverişinde dönen Melik B., sokağa girdi.  Melih B., bu sırada arkadan husumetlisine ateş eden bir kişinin silahından çıkan kurşunla yere yığıldı. Melih'in ayağından kanlar geldiğini gören annesi Tuba ve çevredekiler durumu polis ile sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olan Melih'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Yaşanan o anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı

MERMİ ÇEKİRDEĞİ AMELİYATLA ÇIKARILDI

Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Melih B., ameliyata alındı. Diz kabağında kalan mermi çekirdeği doktorların gerçekleştirdiği operasyonla başarılı bir şekilde çıkarıldı. Olayı anlatan Melih B, "Arkadan 2,3 el silah sesi geldi. Ayağım birden elektriklenmeye başladı. Ondan sonra yer düştüm. Kanlar çıkmaya başladı" dedi.

'SOKAKTA BEN, ÇOCUKLARIM VE ÇOK SAYIDA KİŞİ VARDI'

Anne Tuba B., marketten dönüp eve gittikleri sırada silah sesleri duyduklarını söyledi. Tuba B., "Marketten çıkıp sokağa girdik. Sokağın çıkışında arkamızda ateş sesleri gelmeye başladı. Bir anda çocuğumun ayağına denk geldi. Bir baktım oğlum yerde. 4 çocuğum da benimle beraberdi. Birden kaçtılar, vatandaşlar ambulansı aradı. Şikayetçiyim. Gördü bizi 4 çocukla insan var, nasıl ateş etti. Bizi gördün vurmasaydın dursaydın. Çocuklarımdan biri bebek arabasındaydı. Diğerleri sağımda solumda, Melih ise bebek arabasını sürüyordu. Bebeğime değebilirdi. Ben bebeğimden korktum" diye konuştu. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

FOTOGRAFLI


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Bağlar Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title