Haberler

1. Kayseri Otomotiv Fuarı 2007 Kapılarını Açıyor

Adg Fuarcılık Tarafından Organize Edilen ve Otomotiv Distribütörleri Derneği (Odd) Tarafından Desteklenen 1. Kayseri Otomotiv Fuarı 2007, Kapılarını Açıyor.

ADG fuarcılık tarafından organize edilen ve Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından desteklenen 1. Kayseri Otomotiv Fuarı 2007, kapılarını açıyor.

Dinçerler Kule Restaurant'da fuarla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen ADG Fuarcılık Proje Yöneticisi Ali Kalkan, ADG Fuarcılık tarafından şimdiye kadar gerçekleştirilen başarılı otomotiv fuarlarına 2007 yılında bir yenisini daha eklediklerini söyledi. Kalkan, Kayseri otomotiv sektörünün, 19-24 Haziran tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşecek fuar ile hem Kayseri'deki hem de bölgedeki etkinliğini artıracağını belirterek, "Katılımcı firmaların etkinlikleri ile renklenecek

fuar 6 gün boyunca ziyaretçilere açık kalacak. Otomotiv Distribütörleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz fuar, ODD takviminde yer alan 7 otomotiv fuarından biri olma özelliğine sahiptir. Kayseri ilinin potansiyeli ve profesyonel bir fuar alanı olması ise fuarın en iyi fuarlar arasına girmesini sağlayacaktır" diye konuştu.

Fuarın ODD takviminde yer almasının katılımcı firmaların son derece profesyonel stant ve ekiplerle fuara hazırlanmalarını sağlayacağını anlatan Kalkan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Böylelikle fuara olan ilgi de artacaktır. Çevre illerde yapılan reklam ve tanıtım çalışmalarıyla birlikte Kayseri'den ve bölgeden 30 bin ziyaretçinin fuarı ziyaret etmesi hedeflenmektedir. Daha çevreci otomobillerin ve yeni teknolojilerin bütün marka ve modelleri ile hep bir arada görülüp kıyaslanması açısından tek yer olan

fuar, bu anlamda hem Kayseri hem de bölgedeki tüketicilerin ve otomotiv ilgililerinin buluşma noktası olarak hedefine ulaşmış olacaktır" diye konuştu.

(SE-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title