Haberler

Zlatan Ibrahimovic Amerika'ya kendine has şekilde veda etti

Güncelleme:

Dünyaca ünlü forvet oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, formasını giydiği Amerikan 1. Futbol Ligi ekibi Los Angeles Galaxy'ye veda etti. Zlatan, "Galaxy taraftarları, siz Zlatan'ı istediniz, ben size Zlatan'ı verdim. Bir şey değil. Hikaye devam ediyor. Şimdi beyzbol izlemeye geri dönebilirsiniz." ifadeleriyle sevenlerine veda etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan 38 yaşındaki oyuncu, "Geldim, gördüm, fethettim. Yeniden yaşadığımı hissettirdiği için LA Galaxy'ye teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Taraftarlara da seslenen Ibrahimovic, "Galaxy taraftarları, siz Zlatan'ı istediniz, ben size Zlatan'ı verdim. Bir şey değil. Hikaye devam ediyor. Şimdi beyzbol izlemeye geri dönebilirsiniz." paylaşımında bulundu.

İsveçli oyuncu, 2018'de transfer olduğu Los Angeles Galaxy'de son sezonunda çıktığı 31 maçta ağları 31 kez sarstı.

İşte Zlatan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım:

Zlatan Ibrahimovic'ten Amerika'ya kendine has şekilde veda etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Los Angeles Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (14)

boşnak ibo:

ego bir adama bu kadar mı yakışır. . .

43
6
yanıtYanıtla
KAMBOÇYALI:

aynen öyle

yanıt18
yanıt3
Kemal:

6s gelcekmis ara transfer döneminde,falcaoyla çift forvet oynicaklarmis

20
22
yanıtYanıtla
Kemal Aydın:

bu adam bir alem. :) Daha oynayamaz ama, bir kulübe gitse bile 3-5 maç zor çıkarır. Bitti artık.

2
32
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Cenk TOSUN, Burak tipi futbolcu müsveddelir geçimini Türkiye Cumhuriyetinden yapıp karşı takıma çalışan insanlardır.

4
18
yanıtYanıtla
:

Hadi ordan yorum olsun diye yorum yapmış sin

yanıt12
yanıt3
FİFİ:

bu adam harika

16
3
yanıtYanıtla
ZAVZUVZIV:

UZAYLI iBRAM

15
1
yanıtYanıtla
ZILOOO:

1. İHTİMAL REAL 2. İHTİMAL SEVİLLA 3. İHTİMAL MADRİD LA LİGA HEYECANLA SENİ BEKLİYOR ZILOOO

1
8
yanıtYanıtla
OTTOMAN:

BU ADAMA YAŞLI DİYENLER BOŞ KONUŞUR ÇÜNKÜ ADAM PROF KARDEŞİM İŞİNE BAKIYOR ACIYIDA ÇEKİYOR SEFAYIDA SÜRÜYOR LAKİN İŞİN HAKKINI HER TÜRLÜ VERİYOR. BENCE 1 SEZON DAHA NET OYNAR BELKİDE 2 SEZON AMA EMİN OLUN ÇOK RAHAT OYNAR. DİSİPLİNLİ İNSANLAR HER ZAMAN KAZANIR ZLATAN

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title