Haberler

Ziraat Türkiye Kupası Finalinde 1600 Güvenlik Personeli Görev Yapacak

Antalya'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 26 Mayıs Perşembe günü Antalya Stadyumu'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasında 1000'i polis, 600 güvenlik personelinin görev yapacağı açıklandı.

Antalya'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 26 Mayıs Perşembe günü Antalya Stadyumu'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasında 1000'i polis, 600 güvenlik personelinin görev yapacağı açıklandı.

İl Spor Güvenlik Kurulu, Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu başkanlığında Antalyaspor'un Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplandı. Kurul, final müsabakasında 1600 güvenhlik görevlisinin yanı sıra kupa töreni sırasında da 100 özel güvenlik görevlisinin güvenliği sağlayacağı belirtildi.

Toplantıda takım otobüsleri ve protokol otoparkı hariç otoparklara araç alınmamasına, stadyuma pankartların müsabaka günü en geç saat 14.00'e kadar görevlilerle irtibatlı olarak asılması için izin verilmesini kararlaştırıldı. Siyasi içerik, suç unsuru ibare ve kişiye özel ifadeler bulunan pankartların stadyuma alınmamasına karar verilirken stattaki koltukların eşit şekilde 2 takımın taraftarına satılacağı bildirildi.

Fenerbahçe taraftarlarının maç saati Antalya Stadyumu güney tarafında Sakıp Sabancı Bulvarı, Atatürk Kültür Merkezi, Cam Piramit'te oluşturulacak dış bariyerlerde bulunan arama noktalarında gerekli arama ve bilet kontrolü yapıldıktan sonra stadyuma alınacağı, Galatasaray taraftarı ise stadyumun kuzey kısmından aynı önlemler alındıktan sonra tribünlere gireceği açıklandı.

KARADAĞ MAÇI DA ELE ALINDI

Antalya Stadyumu'nda 29 Mayıs Pazar günü saat 20.30'da oynanacak Türkiye A Milli- Karadağ A Milli futbol takımları arasındaki hazırlık müsabakasında ise 1000 polis, 450 özel güvenlik görevlisinin görev alacağı bildirildi.  Maç günü stadyum etrafında en az 5 saat önce güvenlik önlemleri alınmaya başlanacak.

Kurulda ayrıca 6 Haziran Pazartesi günü saat 19.00'da Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanacak Türkiye- Macaristan Kadın Milli takımları arasındaki Avrupa eleme müsabakasında ise 200 polis, 100 özel güvenlik görevlisinin görev alacağı belirtildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title