Haberler

Yüksek Sesle Müzik Dinlediği İçin Öldürülen Adamın Ailesine 15 Kuruş Tazminat

Güncelleme:

ABD'de yüksek sesle müzik dinlediği için polis tarafından 3 kurşunla öldürülen siyahi Gregory Hill'in ailesi için 15 kuruş tazminata hükmedilmesi, ırkçılık tartışmalarının alevlenmesine sebep oldu.

ABD Başkanı Donald Trump, televizyon yıldızı Kim Kardashian'la Amerikan adalet sistemini görüşürken, Florida mahkemesi skandal bir karara imza attı. Garajında yüksek sesle müzik dinlediği için polis tarafından 3 kurşunla öldürülen siyahi adamın ailesine toplam 4 cent, yani Türk lirasıyla 15 kuruş tazminat verilmesine hükmedildi.

"SİLAHI VARDI" DİYEN POLİS SUÇSUZ BULUNDU

ABD'nin Florida eyaletinde üç çocuk babası Gregory Hill adlı adam, komşuların gürültü şikayeti sonrası evine gelen şerif tarafından 2014'te silahla vurularak öldürülmüştü.

ABD yargısı alkollü olduğu gerekçesiyle siyahi adamı yüzde 99 oranında kusurlu buldu. Garaj kapısının dışından ateş açan şerif ise "silahı vardı" savunmasıyla suçsuz bulundu.

"SİYAHİLERİN HAYATI ÖNEMSİZ Mİ?"

Siyahi Hill'ın ailesine verilen 4 dolarlık tazminat ise "kusur oranı" sebebiyle "yüzde bire" yani dört sente düşürüldü.

Babasız kalan üç küçük çocuğa ABD mahkemesinin verdiği tazminat "siyahilerin hayatı önemli değilmiş" eleştirileri ile karşılaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (8)

ERCAN:

15 kuruş tazminat bile çok. Vuran polise madalya verilmeliydi.Yüksek sesle müzik dinlemek istiyorsan kulaklıkla dinle. Başkalarını rahatsız etmeye ne hakkınız var.

5
7
yanıtYanıtla
iletimi zekali:

adam turk parasiyla 15 kurus ediyor demis haberi okumadan adalet damarrin kabarmasin sakin ol nefes al nefes ver

yanıt1
yanıt0
Halil:

Ak partı hükümetinde adalet yok ölemi.siz varya.Şeytan bile sizden utanır.Abd ve avrupada bunlar gibi yüzlerce haksızlik ve adaletsizlik var ama siz onları görmezsiniz

4
2
yanıtYanıtla
açın gözünüzü artık:

yahu nerede adalet var bu ülkede saçma sapan konuşmayın artık ya, akp seçmeninin diğer partilerin seçmenine kıyasla eğitim seviyesi ortada kusura bakmayın ama biraz bunun üzerine düşünün. tüm dünyada adaletsizlik olabilir bizi ilgilendirmez biz burada yaşıyoruz ve burada adalet yok, bu kadar!

yanıt0
yanıt0
mesut:

yorum yapmaya bile gerek yok. . . ! bunlara Medeni diyen gerizekalılar var hala aramızda. . . ! bunlara derken amerikalılara söylüyorum , aramızdakiler bu yazıyı da okuyor olabilir çünkü

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU SİYAHİLEREDE SİNEMADA PERDEYİ GÖREMİYORUM ÇEKİLİRMİSİN DE HEMEN SEN IRKÇISIN DER.

1
0
yanıtYanıtla
anakin:

bu abd çok sevdi herhalde iç savaşı, bir kez daha çıksın diye uğraşıyor.

1
0
yanıtYanıtla
MÜZİK-İ MEMNU:

Gözü kör mü müzik dinlemeseymiş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title