Haberler

Acılı Abi, 8 Yıl Önce Ölen Kardeşinin Adını Her Yıl Tarlaya Yazıyor

Güncelleme:

Çorum'un Alaca ilçesinde bir esnaf, 8 yıl önce kaybettiği kardeşinin adını her yıl traktör pulluğuyla tarlaya yazıyor.

Çorum'un Alaca ilçesinde bir esnaf, 8 yıl önce kaybettiği kardeşinin adını her yıl traktör pulluğuyla tarlaya yazıyor.

HER YIL, ÖLEN KARDEŞİNİN İSMİNİ TARLAYA YAZIYOR

Edinilen bilgilere göre, Alaca sanayi sitesinde esnaf olan Mesut Turan'ın kardeşi Ömer Turan (23) 2010 yılında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kardeşinin ölümüyle sarsılan Turan, o günden itibaren her yıl tarlasındaki ürünü biçtikten sonra, traktörüne taktığı pulluk yardımıyla sürdüğü tarlasına 'Ömer' ismini yazıyor. Tarlada devasa boyutta yazılan "Ömer" yazısını gören vatandaşlar ve sürücüler şaşkınlığını gizleyemiyor.

"TARLADA YAZIYI GÖREN VATANDAŞLAR KARDEŞİME DUA ETSİN"

2010 yılında kanser tedavisi gören kardeşinin hayatını kaybettiğini dile getiren Turan, "Allah rahmet eylesin. O günden beri acısını halen içimizde yaşıyoruz. Onunla gitmiş olduğumuz tarlalarda, arazilerde tekrar şimdi gittiğimde kardeşimin yokluğunu çok fazla hissediyorum. Onun adını traktörümle tarla sürerken aklıma geldi ve tarlaya yazdım. Daha önce de yazmıştım. Önümüzdeki yıllarda da kardeşimin adını tarlaya yazmaya devam edeceğim. Ben unutamıyorum. Ailem unutamıyor. Tanıyanlara da hatırlatıp dualarını alabiliyorsak ne mutlu bize. Tarlada yazıyı gören vatandaşlarımız kardeşime dua edip Fatiha okursa bundan mutluluk duyarız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alaca Çorum 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (22)

isim:

bu kadarı da saçma öldü sonuçta kendine zarar. hayat devam ediyor.

0
24
yanıtYanıtla
Resul:

yorum yapmak için yorum yapan mal'' a en güzel örnek sensin. Ruhuna bir fatiha okuruz biz Müslümanlar ölen her müslümanın ardından 8 değil 8 bin yıl bile geçse okuruz.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

allahım mekanını cennet etsin nur içinde yatsın

14
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın;:

aminn

yanıt3
yanıt0
KÜBRA:

İŞTE BAZEN DİYORUM Kİ, BENİM GİBİ AİLESİNE KARDEŞLERİNE BAĞLI İNSANLAR YOKMU. . VARMIŞ. . DUYGULANDIM. . KARDEŞLERİM BENİM CANIM. . ALLAH HERKESİN AİLESİNE UZUN ÖMÜRLER VERSİN

14
0
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

NE GÜZEL BİR ABİSİN SEN SAYENDE RUHUNA DUA OKUDUM ÖMER İN İNŞAALLAH KABUL OLUR

14
0
yanıtYanıtla
Amin:

Amin

yanıt1
yanıt0
KAAN:

BENDE KÜÇÜK YAŞTA BABAMI KAYBETTİM KEŞKE BENDE İMKANIM OLSA BABAM İÇİN YAPABİLSEM BÖYLE BİŞEY ANCA NAMAZDA DUA EDİYORUM

11
1
yanıtYanıtla
46:

Allah rahmet eylesin

11
0
yanıtYanıtla
vatan:

ALLAH RAHMET EYLESİN. KARDEŞLİK BU.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title