Haberler

Yhkb Türkiye'nin Gururu Oldu

Yeşilırmak Havza Kalkınma Birliği (Yhkb), Merkezi İspanya'da Bulunan Business Intiative Directions (Bıd) Tarafından New York'ta Düzenlenen Uluslararası Kalite Zirvesinde Altın Kategorisinde Ödül Aldı.

Yeşilırmak Havza Kalkınma Birliği (YHKB), merkezi İspanya'da bulunan Business Intiative Directions (BID) tarafından New York'ta düzenlenen uluslararası kalite zirvesinde altın kategorisinde ödül aldı.

22 yıldır 173 ülkede bulunan kuruluşlara altın, platin ve elmas kategorilerinde ödül veren BID, bu sene ilk defa kamu tüzel kişiliği olan bir kuruma ödül verirken, Türkiye'de ilk defa bir yerel yönetim birliği olan ve Amasya, Samsun, Tokat ve Çorum'u kapsayan YHKB ile uluslararası kalite ödülü aldı. 26 Mayıs tarihinde New York'ta düzenlenen törene katılan YHKB Başkanı Amasya Valisi Celalettin Lekesiz, ödülünü BID Başkanı Jose E. Prieto'dan aldı. 63 ülkeden ve tamamı özel sektör temsilcilerinin bulunduğu törende ödül almaktan Türkiye adına gurur duyduğunu söyleyen Vali Celalettin Lekesiz, YHKB'de düzenlediği basın toplantısında, ödülün asıl sahipleri olan birlik çalışanlarına teşekkür etti. Temel anlayışlar uğrunda yapılan özverili çalışmalar sonrasında böyle önemli bir ödüle layık görüldüklerini söyleyen Lekesiz, "İşte bu ödül yapılan çalışmalarda bir takım anlayışı ruhunun yattığının kanıtıdır" dedi.

(DY-SA-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title