Haberler

Yeşilçam Oyuncusu Kazım Aktan Yangında Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Erzincan'daki evinde yangın çıkan Yeşilçam'ın eski oyuncularından Kazım Aktan yaşamını yitirirken aynı yangında evde olan kızı ise kurtarıldı.

Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Damlaca Köyü'nde oturan 75 yaşındaki eski oyuncu Kazım Aktan'a ait 2 katlı evde, henüz sebebi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

KIZI İLE EVDE MAHSUR KALDI

Kısa sürede büyüyüp evi saran yangın sırasında Kazım Aktan ile kızı Melike Aktan (30) evde mahsur kaldı. Kazım Aktan olay yerinde hayatını kaybederken, dumandan etkilenen kızı Melike Aktan ise komşularının yardımıyla evden çıkartıldı. Gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınarak kent merkezindeki Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aktan, buradaki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yeşilçam Oyuncusu Kazım Aktan Yangında Hayatını Kaybetti

HANGİ FİLMLERDE ROL ALMIŞTI?

Kazım Aktan'ın Yeşilçam'ın seçkin filmlerinden, her ikisini de Mehmet Aslan'ın yönettiği, başrollerinde Kartal Tibet'in rol aldığı "Tarkan Güçlü Kahraman Kolsuz Kahramana Karşı" filminde "Mançu", "Siyah Eldivenli Adam" filminde de "Karateci" rollerinde oynamıştı.

Kazım Aktan'ın 7 çocuk babası olduğu ve bir oğlunun da tekvando antrenörlüğü yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Refahiye Erzincan 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

adalet:

ölüm var.mezarda yalnız kalmak var.yüce allaha hesap vermek var

46
0
yanıtYanıtla
KEKOVALI:

GARETECİMİYDİKİ BU MERHUM VADESİ DOLMUŞ YANGIN BAHANA ARTIKIM ÖTE TARAFTA BİRAZ GARETE YAPAR ALLAH RAHMET ETSİN

2
30
yanıtYanıtla
Fırat Helvacı:

Sporu ve sporculuğu gençlere alıştırmaya çalışmış bir insanın arkasından söylenecek tek söz teşekkür ve Allah rahmet eylesin. . .

24
2
yanıtYanıtla
Fener’li:

fenerliyse geçmiş olsun.

2
18
yanıtYanıtla
adalet:

işte hayat bu kadar basit.birgün herkes ölecek allaha hesap verecek

17
1
yanıtYanıtla
Adınızı YazınDOLUNAY:

Merhuma Allah Rahmet Eylesin Rabbim Mekanını cennet Eylesin, gelelim burda insanlığını yitirmiş yorum yapan ahmaklara Allah''dan korkun sizler nasıl bir yaratıksınız ?Hakkın Rahmetine kavuşmuş bir insana ne hakla aşşağılık yorumlar yapıyorsunuz, bu insanı ne kadar tanıyorsunuz yada hakkında ne biliyorsunuz?Lafa bak'''' Kiliseye hiç gelmezdi ''''yada ''''ölene geçmiş olsunmu denir'''', Allah bu milleti sizin gibi mahlükatlardan biran önce kurtarsın. .

16
2
yanıtYanıtla
Yorgo:

kiliseye hiç gelmezdi.

5
10
yanıtYanıtla
BAYTAR:

ula yıvrım ne kilisesi beya kiliseyemi gelirdi abe bu nedir brya

yanıt0
yanıt0
HASAN EMRAH:

GEÇMİŞOLSUN MU DENİR ÖLENE

2
11
yanıtYanıtla
dedemo:

ben bi kez karate vaptım kendisinde

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title