Haberler

Yozgat: Yozgat Valisi Amir Çiçek Görevine Başladı

- Son Valiler Kararnamesi ile Yozgat'a Atanan Vali Amir Çiçek, Görevine Başladı.

- Son Valiler Kararnamesi ile Yozgat'a atanan Vali Amir Çiçek, görevine başladı.

Öğle saatlerinde Yozgat'a gelen Vali Çiçek'i, Valilik binası önünde İl Jandarma Komutanı Albay Sezai Akgün, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, daire müdürleri, sivil toplum örgüt ve dernek başkanları, siyasi parti başkanları karşıladı.

Karşılama törenine katılanların tamamıyla tek tek tanışan Vali Çiçek, tören kıtasını selamladıktan sonra valilik toplantı salonuna geçerek, kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Yozgat'a gelmekten ve Yozgat'ta güler yüzlü insanlar tarafından karşılanmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Çiçek, "Bu güler yüzlü insanlar için çalışmamak onlar için hizmet yapmamak mümkün değil. Bu nedenle halkımızın düşüncelerine, katılımcılığına, taleplerine ve saydamlığa çok önem veriyoruz. Hep emreden değil, birlikte yapabilen düşüncedeyiz. Burada herkese bir görev düşmektedir. Birlik beraberliğimizi sağlayıp ve devam ettirdiğimiz müddetçe Yozgat'ta yaşayan vatandaşımızın elbette ki milli gelirdeki payını artırabiliriz" dedi.

(ÖE-ŞA-ŞA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title