Haberler

Yılbaşı Hediyeleri İade Edildi

Artvin'de toplanan bir grup, bir maden şirketi tarafından yılbaşı dolayısıyla çeşitli kurum ve kişilere gönderildiği ileri sürülen hediyeleri iade etti.

Artvin'de toplanan bir grup, bir maden şirketi tarafından yılbaşı dolayısıyla çeşitli kişi ve kurumlara gönderildiği iddia edilen hediyeleri iade etti.

Kentin Carattepe mevkisinde maden faaliyetlerini yürüten  bir şirketin, yeni yıl sebebiyle İl Özel İdaresi yöneticilerine, belediye meclis üyelerine, muhtarlara, bazı kurum amirlerine, siyasi parti başkanlarına yeni yıl sebebiyle gömlek, kravat ve tebrik kartı gönderdiğini öne süren  Yeşil Artvin Derneği ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, söz konusu hediyeleri iade etmek için Artvin valiliği önünde  bir araya geldi.

Yeşil Artvin Denek Başkanı Nur Neşe Karahan, grup adına yaptığı basın açıklamasında, maden şirketinin yılbaşı bahanesi ile kutular içindeki hediyelerle Artvin halkına rüşvet vermeye çalıştığını savunarak, "Görülmemiş bir yöntemle isimsiz, adressiz, kimden geldiği bilinmeyen, bir kargo şirketine verilen listelerle belgesiz ve imzasız dağıtılan bu kutular büyük infiale sebep olmuş, kutuları ne olduğunu bilmeden alan duyarlı insanlar demeğimize başvurarak tepkilerini dile getirmişlerdir" dedi.

Bu duruma tepki gösteren Karahan, söz konusu hediyeleri maden şirketine iade edeceklerini söyledi.

Açıklamanın ardından gruptakiler, hediyeleri maden şirketinin kapısına bırakarak dağıldı. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Yılbaşı Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title