Haberler

Vali Demir, Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu

Denizli Valisi Abdülkadir Demir,Yetim ve Acizleri Koruma Derneği tarafından organize edilen iftar yemeğinde huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir,Yetim ve Acizleri Koruma Derneği tarafından organize edilen iftar yemeğinde huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Huzurevinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Abdülkadir Demir, eşi Nurtaç Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa İlik, İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım ile birlikte Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Pakize Işıklı katıldı. Vali Demir, Ramazan ayının paylaşma, kaynaşma,dayanışma ve hoşgörü ayı olduğunu söyleyerek, "Bugün kendimi burada büyük bir ailenin içinde annem ve babamla birlikte orucumu açıyormuş gibi hissettim. Bundan da büyük haz aldım. Sizlerin varlığı bizim için büyük bir şeref ve onurdur. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmektir. Sizlerin yüzündeki tebessümü görmek mutluluk verici. Bu ortamda yaşadığımız huzuru, mutluluğu tatmamızda emeği geçenlere teşekkür ediyorum "dedi.

Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen Vali Demir ve eşi Nurtaç Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa İlik'ten Huzurevinde kalan misafirler ile ilgili bilgi aldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title