Haberler

Vali Ali Hamza Pehlivan, Gençlik Kamplarında 600 Genci Misafir Ediyor

Güncelleme:

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Gençliği Deniz Kampı'nı ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Proje kapsamında 14 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında 4 dönem halinde toplam 600 öğrencinin kampa katılması planlandı. Vali Pehlivan, yaz boyunca 81 ilden 50 binin üzerinde genci misafir ettiklerini söyledi.

Vali Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik kamplarında 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz" dedi.

Mersin Valiliği himayesinde Akdeniz Kaymakamlığı tarafından ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Silifke ilçesindeki Kapızlı Tesislerinde gerçekleştirilen Akdeniz Gençliği Deniz Kampı'nı ziyaret eden Vali Pehlivan, 'Genç Muhabbet' programı kapsamında gençlerle bir araya geldi. Çeşitli hususlara ilişkin duygu ve düşünceleri ile deneyimlerini paylaşarak tavsiyelerde bulunan Pehlivan, yöneltilen soruları da yanıtladı.

Proje hakkında açıklama yapan Pehlivan, "Akdeniz ilçesinde ikamet eden ortaokul ve lise çağlarındaki genç ve çocukların sportif faaliyetler yapması, bağımlılıktan uzak durması, sosyalleşmesi, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi amacıyla 14 Mayıs-6 Haziran arasında 2 gece 3 gündüz şeklinde 4 dönem halinde planlama yapıldı. Her kamp döneminde 150 öğrenciden toplam 600 öğrencinin kampa katılması planlandı. Program kapsamında öğrencilere İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından spor faaliyetleri, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim faaliyetleri, Akdeniz İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam eğitimleri ve İzcilik Federasyonu Mersin İl temsilciliği tarafından sosyal aktiviteler yapılmaktadır" dedi.

"Yaz boyunca 81 ilden 50 binin üzerinde genci misafir ettik"

Gençlere yönelik projeyi hayata geçiren Akdeniz Kaymakamlığı başta olmak üzere, emeği geçen kurumlar ile personeline teşekkür eden Pehlivan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın gençlik kamplarında 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Akdeniz ilçemizdeki okullarda eğitimlerini sürdüren gençlerimizin hem çeşitli başlıklarda bilgilendirici kurslar aldığı hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yaptığı kampı ziyaret ettik; sevinç ve mutluluklarına ortak olduk' diye konuştu.

Vali Pehlivan, yaz boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığı himaye ve koordinasyonunda 81 ilden 50 binin üzerinde genci misafir ettikleri gençlik kamplarında Mersinli gençlerimizi de ağırlamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Programa Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener ve eşi Demet Şener, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, Akdeniz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Özgür Gözde, Akdeniz Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selim Daydaş da katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Hamza Pehlivan Akdeniz Misafir Gençlik Mersin Yerel Spor Güncel Haberler

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz?
15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title