Haberler

Üniversite Öğrencisinin Darbedildiği İddiası

Tokat'ta minibüs şoförü tarafından beyzbol sopasıyla darbedildiğini iddia eden üniversite öğrencisi, şikayetçi oldu.

Tokat'ta minibüs şoförü tarafından beyzbol sopasıyla darbedildiğini iddia eden üniversite öğrencisi, şikayetçi oldu.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sanat Tarihi 3. sınıf öğrencisi Uğur Demirel

(22), Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Öğle saatlerinde okula gitmek için minibüs beklediğini, bu sırada gelen Süleyman D. (34) yönetimindeki minibüse binmek istediğini anlatan Demirel, minibüse binerken kapının kapandığını ve ayağının kapıya sıkıştığını savundu. Demirel, "Ben minibüse binerken ayağım içeride kaldı. Sonra minibüs gitmeye başladı, içeridekiler bağırınca minibüs durdu. Ben de daha sonra gelen minibüse binip kampüse gittim. Sonra kampüste karşı karşıya geldik. Konuştum, 'Niye böyle yapıyorsun-' dedim. Çok ters konuşunca orada bir arbede çıktı. Arbededen sonra herkes ayırdı. Ayırdıktan sonra giderken tekrar arabanın frenini çekip indi aşağıya. Elindeki beyzbol sopasını kafama indirdi. İlk darbeyi savuşturabildim ama ikinciyi durduramadım kafama indi" iddialarında bulundu.

Çıkan kavga sonrası Demirel, ambulansla Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldığını ve kafasına 3 dikiş atıldığını söyledi. Müşahede altında tutulduğunu dile getiren Demirel, minibüs şoföründen de şikayetçi olduğunu kaydetti.

Muhabir: Zehra Aydın / Tuba Karahan

Yayıncı: İbrahim Uyar - TOKAT

Kaynak: AA / Yerel

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title