Haberler

Tunç ve Çetin Kumluca'da Esnafları Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin Kumluca’da ki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin Kumluca'da ki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Milletvekili Tunç ve Çetin'e İl Başkanı Yaşar Arslan, Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, İl Genel Meclisi Üyesi adayları İrfan Ekmekçi, Mustafa Güney ile kalabalık bir teşkilat eşlik etti. Milletvekili Tunç ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 12 yıldan bu yana ülkemizde her alanda çok büyük bir değişim ve dönüşüm sağladığını belirterek dünyayı kıskandıracak dev projelerin hayata geçtiğini söyledi.

Türkiye'yi ekonomide 4 kat büyüttüklerini belirten Milletvekili Tunç, "Milli geliri 250 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkardık, İMF'ye borcumuzu sıfırladık, ülkemizi terör belasından kurtardık, 80 yıl boyunca 40 bin toplu konut yapılabilmişken 12 yılda 500 bin toplu konut yaptık. Hastaneler, okullar yaptık. Her ilimizi üniversiteye kavuşturduk. Köydes, Beldes projeleri köylerimizi ve beldelerimizi yaşanılabilir hale getirdik. Sosyal yardımlarla düşkünlerimizin yanında olduk. Bartın'da 1,7 milyar lira tutarında kamu yatırım gerçekleştirdik. 2 milyar lira tutarında yatırımımız devam ediyor" dedi.

Kumluca'da önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyen Tunç, "Kumluca'nın muhtelif köylerinde taşkın koruma çalışmalarımız devam ediyor. Abdipaşa-Kumluca yolu ile ilgili olarak ta proje çalışmalarımız devam ediyor proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından ihalesini gerçekleştireceğiz" dedi.

Milletvekili Tunç, Belediye Başkanı Metin Çetin'in çok başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, "Başkanımız Kumluca'ya önemli hizmetlerde bulundu. 30 Mart yerel seçimlerinde sizlerin desteğiyle Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayımız olan Metin Çetin tekrar Belediye Başkanlığı görevine devam ederek Kumluca'yı geleceğe taşıyacak" dedi.

Belediye Başkanı Metin Çetin desteklerinden dolayı Yılmaz Tunç'a teşekkür ederek, "Kumluca'da Belediye Başkanlığı görevini aldığım günden bu yana Kumluca'ya çok önemli hizmetlerde bulunduk. Beldemizde elektrik ve telefon hatlarını yeraltına aldık. Eskimiş olan içme suyu şebekesini yenileyerek evlerimize daha temiz bir şebeke suyu verdik su kayıplarını azalttık. Mahallelerde kilitli parke uygulaması yaparak cadde ve sokaklarımızı yeniledik. Kumluca'da 30 Mart yerel seçimlerinde sizlerin desteğiyle tekrar seçilerek Kumluca'ya tüm kalbimizle hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Kumluca Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title