Haberler

TRT Radyo Günleri'nin Bu Haftaki Durağı Bayburt Üniversitesiydi

TRT'nin müzik ve eğlence programı olan "Radyo Günleri Erzurum" sevilen sanatçıları ve Türk Halk Müziğinin eşsiz eserleriyle bu hafta Bayburt Üniversitesine konuk oldu.
Bayburt Üniversitesi ve TRT işbirliği ile düzenlenen program Şair Zihni...

TRT'nin müzik ve eğlence programı olan "Radyo Günleri Erzurum" sevilen sanatçıları ve Türk Halk Müziğinin eşsiz eserleriyle bu hafta Bayburt Üniversitesine konuk oldu.

Bayburt Üniversitesi ve TRT işbirliği ile düzenlenen program Şair Zihni Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu programda; Bayburt Üniversitesi öğretim üyeleri, üniversite personeli, öğrencileri ve Bayburt halkı doyasıya eğlendi.

Yönetmenliğini A. Kadri Uğur'un yaptığı "Radyo Günleri Programı" 15: 00 ve 16: 30 saatleri arasında TRT Müzik kanalında canlı olarak yayınlandı. Programda Nurullah Akçayır, Şerife Hatun ve Engin Koyuncu'nun söylediği Türk Halk Müziği türküleri büyük beğeni topladı. Sanatçılar, seslendirdikleri parçalarla izleyicileri zaman zaman hüzünlendirdi zaman zaman ise eğlendirdi.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun'un desteği ile gerçekleşen "Radyo Günleri Erzurum" programı Bayburt'un ulusal anlamda tanıtımının yapılması açısından da önem arz etmektedir. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Rektör Coşkun; "TRT Radyo Günleri" programını Bayburt'ta yapmakla kentin tanıtımına katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Rektör Coşkun, " Bu program aynı zamanda Bayburt kültürünün yaşaması adına önemli bir etkinlik. Programda Bayburt türküleri ve değişik yörelerimizden türküler okundu. Bu program ile aynı zamanda öğrencilerimizin eğlenmesini hedefledik." dedi.

Programın ardından Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne konuk olan " Radyo Günleri Erzurum" program ekibi ve TRT Erzurum Bölge Müdürü Salih Lütfi Şengül burada Rektör Coşkun ile sohbet etti. Bayburt'a geldikleri için çok memnun olduklarını dile getiren program ekibine, üniversite tarafından hediyeler verildi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayburt Üniversitesi Selçuk Coşkun Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title