Haberler

TRT'den 50. Yıl Yürüyüşü

Bu yıl 50’nci kuruluş yıldönümünü kutlayan TRT, ülke genelinde etkinliklerine devam ediyor.

Bu yıl 50'nci kuruluş yıldönümünü kutlayan TRT, ülke genelinde etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Erzurum'a gelen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin kendisine eşlik eden Vali Ahmet Altıparmak ile birlikte Palandöken Kayak Merkezi'nde düzenlenen dağ yürüyüşüne katıldı.

TRT bu yıl 50'inci yılını kutluyor. Bu bağlamda 22 kentte çeşitli aktiviteler düzenleyen kurum Erzurum'da da yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşten önce TRT Haber'e canlı bağlanan Genel Müdür İbrahim Şahin, yaptığı açıklamada bu bölgede çalışanların durumlarını anlamak adına böyle bir yürüyüşün düzenlendiğini aktardı. Şahin, "TRT bu yıl 50. yılında. Bu bağlamda 22 şehirde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Erzurum'da da Türkiye'nin en yüksek vericinin bulunduğu Ejder Tepesi'ne doğru yürüyeceğiz. Palandöken Dağındaki bu vericide görev yapan arkadaşlarımızın çalışma şartlarını hem de sağlık için düzenlediğimiz bu yürüyüşte bizi yalnız bırakmayan baştan Vali Beye ve beraberinde gelen tüm teşkilatımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ise TRT 50. Yıl etkinliklerinde Erzurum'a da yer verdikleri için teşekkür etti. Palandöken Dağının özelliklerinden bahseden Altıparmak, "TRT'yi kutluyorum. Nice 50 yıllara diyorum. Bu etkinliklerin Erzurum'da düzenlenmesi de bizleri son derece mutlu etmiştir. Palandöken Dağı hem kış sporlarında hem de yaz sporlarında oldukça önemlidir. Burada yapacağımız yürüyüşle bunu daha iyi anlama fırsatı bulunabilir" dedi.

Deniz seviyesinden 3 bin 176 metre yüksekliğinde ve yaklaşık 10 kilometrelik bir mesafede bulunan Ejder Tepesi'ne yapılan yürüyüşe TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Vali Ahmet Altıparmak, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca, Ünlü Türkücü Nurullah Akçayır, TRT Erzurum çalışanları, TRT Spor Kulüpleri yönetici, antrenör ve sporcuları ile dağcılar katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak İbrahim Şahin Palandöken Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title