Haberler

TRT'de Müzik Ziyafeti Devam Edecek

Güncelleme:

TRT Erzurum Müdürlüğü, yeni yayın döneminde de Türk Halk ve Türk Sanat Müziği'nin seçkin örneklerini ekranlara taşıyacak.

TRT Erzurum Müdürlüğü, yeni yayın döneminde de Türk Halk ve Türk Sanat Müziği'nin seçkin örneklerini ekranlara taşıyacak. TRT Müzik ekranlarında her Perşembe saat 15: 00'da başlayacak "RADYO GÜNLERİ ERZURUM" programına müzik dünyasının sevilen sesleri konuk olacak. Erzurum'un yanı sıra çevre illerde de gerçekleştirilecek bölümler ile bölgenin zengin kültürü ekranlara taşınacak. Türk Halk Müziği'nin ve Türk Sanat Müziği'nin genç yetenekleri de programa renk katarak müzikseverlerle buluşacak. "RADYO GÜNLERİ ERZURUM" programını müzikseverler stüdyodan canlı izleme imkanına sahip olacak. Programın sunuculuğunu daha önce olduğu gibi Erzurum'un yetiştirdiği değerlerden biri olan Türk Halk Müziği sanatçısı Nurullah Akçayır yapacak. Gerek zengin içeriği gerek birbirinden değerli konukları ile büyük ilgi gören programda Türküler eşliğinde Anadolu Kültürü'nün farklı renklerini yansıtan halk oyunlarının güzel örnekleri sunulacak. Doğu Anadolu Bölgesi'nde tüm canlılığı ile yaşatılan aşıklık geleneğinin güçlü temsilcileri de programda yer alacak. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title