Haberler

Torku Konyaspor Başantrenörü Bekir Açıklaması

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor'un başantrenörü Aziz Bekir, yeni transferleri Tyrone Brazelton ve Lasan Kromah'dan beklentilerinin büyük olduğunu söyledi.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor'un başantrenörü Aziz Bekir, yeni transferleri Tyrone Brazelton ve Lasan Kromah'dan beklentilerinin büyük olduğunu söyledi.

Bekir, yaptığı açıklamada, geçen sezon ligin en düşük bütçeli takımlarından biri olduklarını, yeni sezonda da bu durumun değişmeyeceğini ifade etti.

İki önemli yabancı oyuncunun transferini gerçekleştirdiklerini hatırlatan Bekir, "Kadroyu oluştururken sadece oyuncuların istatistiklerine bakmıyoruz. Tyrone Brazelton, hem iyi bir skorer hem de pozisyon üretebilen bir oyun kurucu. Lasan Kromah ise Macaristan Basketbol Ligi'nde iyi bir sezon geçirdi. Bu iki transferden de beklentimiz büyük" diye konuştu.

Aziz Bekir, gelecek hafta içinde netleşecek sponsor görüşmelerine göre yabancı oyuncu transferine devam edeceklerini kaydederek, "Bütçe konusunda geçen seneyi yakalama ihtimalimiz doğarsa 4 yabancı oyuncu daha transfer edeceğiz. Türk oyuncu transferinde ise gençlere yöneleceğiz. Kafamda birkaç isim belirledim" dedi.

Yönetim ile yapılan görüşmelerde bütçenin geçen sezona oranla bu sezon daha da düşük olacağını öğrendiklerini belirten Bekir, "Transfer politikamızı da buna göre belirlemeye çalışıyoruz. Sponsorluk için görüşmeler devam ediyor. Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa geçen sezona göre daha güçlü bir takım kurma çabası içinde olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Yerel

Torku Konyaspor Yerel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title