Haberler

TED Kolejin'den Bahar Şenliği

Güncelleme:

Türkiye Eğitim Derneği (TED) Diyarbakır Koleji tarafından Bahar Şenliği düzenledi.

Türkiye Eğitim Derneği (TED) Diyarbakır Koleji tarafından Bahar Şenliği düzenledi. TED Diyarbakır Koleji'nde gerçekleşen şenlikte, öğrencilerinin tasarlamış olduğu bilim projeleri, resim sergisi ve müzik eşliğinde oyunlar ve açık hava gece sineması etkinlikleri yapıldı. Yoğun katılımın olduğu şenliğin etkinlikleri ile öğrenciler ve veliler keyifli bir gün geçirdi.


Türkiye Eğitim Derneği (TED) Diyarbakır Koleji tarafından Bahar Şenliği düzenledi. TED Diyarbakır Koleji'nde gerçekleşen şenlik gündüz saatlerinde başladı.


Şenlikte, öğrencilerinin tasarlamış olduğu bilim projeleri dikkat çekerken, resim sergisi ve müzik eşliğinde oyunlar ile coşku bir kat artarken, açık hava gece sineması da etkinliklere devam edildi. Yoğun katılımın olduğu şenliğin etkinlikleri ile öğrenciler ve veliler keyifli bir gün geçirdi. TED öğrenci ve velilere, etkinlikler sırasında çeşitli ikramların yanında açık hava sineması etkinliğinde kola ve mısır ikram edildi.

TED Kolej Müdürü Ozan Demiralp, "Kolej olarak bahar şenliği kutluyoruz. Diğer TED Kolejlerinde geleneksel olarak düzenlenen bahar şenlikleri, artık bizim için de geleneksel bir hale gelecek. Düzenlediğimiz bahar şenliğinde öğretmen, öğrenci ve velilerimiz okulda oyun alanlarında. Bir yıl içinde öğrencilerimizin neler yaptığını gelen ziyaretçilerimize sergiliyoruz. TED'de eğlenceli dakikalar ve keyifli zamanlar geçiriyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title