Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın Açıklaması

TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "Oy kullanma saatinden sandıklar açılıp oylar sayılıp kesin sonuçlar alınıncaya kadar sahada, sandık başında, seçim kurullarında olacağız" dedi.

TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın,  "Oy kullanma saatinden sandıklar açılıp oylar sayılıp kesin sonuçlar alınıncaya kadar sahada, sandık başında, seçim kurullarında olacağız" dedi.

Aydın, seçim çalışmaları kapsamında kent merkezindeki Değirmendere ve Sanayi mahallelerini ziyaret etti.

Siyasi partilerin söylemesi gerekenleri söylediğini, yapması gerekenleri de yaptıklarını belirterek, "Söz bitti artık hesap günüdür ve bu hesap sandıkta mutlaka görülecektir" ifadesini kullandı.

Aydın, Trabzon'da MHP'yi karalamak için korsan afişler hazırlandığını savunarak, şöyle devam etti:

"AKP hesap günü yaklaştıkça artık normal propaganda etiğinin dışına çıktı. Meydanlarda tabanımızdan oy alabilmek için milliyetçi kesilenler, 'benim mehapeli kardeşlerim' diyenler, MHP'yi karalamak için hazırladıkları korsan afiş ve bildirileri Trabzon'da bütün otobüs duraklarına korkakça yapıştırmışlardır. Korkakça diyoruz çünkü propaganda adam gibi yapılır. MHP'ye yönelik eğer bir eleştiriniz varsa, adam gibi yapacaksınız, altına da delikanlı gibi imzanızı atacaksınız. Bakın bizim bütün gazetelere verdiğimiz tam sayfa ilanlarımız ortadadır. Bir eleştirimiz varsa açık ve net bir şekilde ortaya koyuyoruz, altına da MHP olarak imzamızı koyuyoruz. Anlaşılan odur ki kaybedeceğini anlayan AKP normal yollardan sonuç alamayacağını düşündüğünden bel altı vuruşlara başlamıştır."

Yasal olmayan yerlere asılan afişler ve MHP'yi karalayan korsan afişler için resmi makamlara gerekli şikayetleri yaptıklarını da ifade eden Aydın, "Milletin duyarlılığı en üst seviyeye çıkmıştır. Milletimizle el ele veren MHP, bütün yurt genelinde teyakkuz haline geçmiştir. Oy kullanma saatinden sandıklar açılıp oylar sayılıp kesin sonuçlar alınıncaya kadar sahada, sandık başında, seçim kurullarında olacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Değirmendere Koray Aydın Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title