Haberler

Spor Toto 3.lig

Spor Toto 3.lig 3.grupta mücadele eden Gümühanespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş Belediyespor maçına odaklandı.

Spor Toto 3. lig 3.grupta mücadele eden Gümühanespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş Belediyespor maçına odaklandı.

Tekke Beldesinde bulunan tesislerde müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Gümüşhanespor, ligin ikinci yarısının en zor müsabakalarından birisinden mutlak 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Hafta sonu kendi sahalarında 9-0 galip ayrıldıkları Mardinspor maçının kendilerine büyük bir mutluluk verdiğini ve Maraş'a daha iyi bir moralle gideceklerini söyleyen Gümüşhanespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, "Puan averajı için farklı galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu bizim için çok güzel bir maç oldu diyebiliriz. Maraş maçı için gerekli hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Takımın gidişatının iyi olduğunu söyleyen Gümüşhanespor Başkanı İdris Çimen ise "Diğer takımlara bakarak bir değerlendirme yapacak olursak, farklı bir şekilde öndeyiz diyebiliriz. Farkımızı en iyi şekilde gösteriyoruz. Kazanmış olduğumuz 9-0 Mardin galibiyeti Maraş maçı öncesi moral oldu. İnanıyorumki Maraş'tan puansız dönmeyeceğiz. Oyuncularım başarmak için sahaya çıkacaktır." diye konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhanespor Kahramanmaraş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title