Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Elazığ Belediyespor, 5 Temmuz'da sezonu açacak.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Elazığ Belediyespor, 5 Temmuz'da sezonu açacak.

Kulüp teknik sorumlusu Bülent Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada, geçen sezon başarılı bir grafik sergileyerek bölgesel amatör ligde şampiyon olduklarını ve yıllar sonra yeniden Spor Toto 3. Lig'e yükseldiklerini anımsattı.

Sezonu 5 Temmuz'da açacaklarını belirten Güllü, ilk etap hazırlık çalışmalarını Elazığ'da, ikinci etap çalışmalarını 18 Temmuz'dan itibaren Bolu'da gerçekleştireceklerini ifade ederek, bu sürede hazırlık maçları yapacaklarını ve eksikliklerini göreceklerini bildirdi.

Elazığ'ı Spor Toto 3. Lig'de en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini ifade eden Ünlü, şunları kaydetti:

"Sezon öncesinde transferde önemli yol aldık. Öncelikle iç transferde 12 oyuncuyla yollarımızı ayırıp 10 futbolcuyla da yola devam kararı verdik. Dış transferde Elazığspor'dan Mehmet Temin ve Turan, Elazığspor'da da daha önce üçüncü kaleci olarak görev yapan Torbalıspor'dan Gökhan Zirekli, Dersimspor'dan Yusuf Kaymaz, Malatya İl Özel İdarespor'dan Okan Yurttaş ve Elazığ Yolspor'dan Harun olmak üzere 6 oyuncu ile anlaştık. Halen görüşme halinde olduğumuz isimler var. Yeni sezona hazır bir şekilde gireceğiz. "

- ELAZIĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title