Haberler

Sındırgı Belediyesi Şehitliklerin Bayrak Direklerini Değiştirdi

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Jandarma Komutanlığı ve Belediye işbirliği ile şehitlerin mezarlarında bulunan Bayrak direkleri standardına uygun hale getirildi.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Jandarma Komutanlığı ve Belediye işbirliği ile şehitlerin mezarlarında bulunan Bayrak direkleri standardına uygun hale getirildi.

Sındırgı İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan şehit mezarlarını gezerek bayrak direği bulunmayanları ve standardına uygun olmayan direkleri tespit ederek belediyeden talepte bulundu. İlçe Jandarma Komutanlığından gelen talep doğrultusunda çalışma yapan Sındırgı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli bayrak direklerini hazırlayarak şehit mezarlarına dikti.

İlçe Jandarma Komutanlığından gelen talep doğrultusunda İlçe genelinde bulunan şehitliklerin bayrak direklerini standart hale getirilmesiyle ilgili olarak konuşan Başkan Yavaş, "Her Türk insanı şehitler için üzerine düşen vazifeyi yerine getirmek zorundadır. Şehitlerimiz bu vatan için canlarını severek verdiler. Bizde şehitlere olan vazifemizi hiçbir zaman unutmamalıyız. Sındırgımızda 28 tane şehidimiz var. Bu şehitlerimizin mezarlarında ki bayrak direklerini tamamen yenilemiş bulunuyoruz. Yine bazı şehitlerimizin mezarlarının tadilatlarını da tamamladık. Şehitlerimize karşı görevlerimizi yerine getirmiş oluyoruz. Rabbim mekanlarını cennet eylesin" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Sındırgı Güncel Haberler

title