Haberler

Siirt: Siirt Protokolünden Esnafa Ziyaret

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ramazan Ayı Dolayısıyla Emniyet İl Müdürü Cuma Ali Aydın ile Birlikte Çarşı Esnafını Ziyaret Etti.

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ramazan ayı dolayısıyla Emniyet İl Müdürü Cuma Ali Aydın ile birlikte çarşı esnafını ziyaret etti.

Vali Mutlu, kentte son zamanlarda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretini arttırdı. Hevlacılar, Bakırcılar, Altıncılar ve Kuyumcular çarşı esnafının Ramazan ayını kutlayan Vali Mutlu, esnaftan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Siirt'in has ürünleri olan Şirvan Zivzik narı, Pervari Balı satıcılarıyla da görüşen Mutlu, bu ürünlerin il ekonomisine büyük bir fayda sağladığını belirterek, "İlimizin has ürünü olan Zivzik narı, Pervari balı, Siirt fıstığı ve battaniyesi ve daha birçok sayamadığımız ürünümüzün gelişmesi için girişim ve teşvikte bulunacağız. Bunun proje çalışmasını başlattık" dedi.

Esnaf ise, vatandaşın memnuniyetini kazanmak için en iyi hizmeti sunduklarını ifade ederek, Vali Mutlu'ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title