Haberler

Sette, Şanlıurfalıların Hizmetinde

Gümüş ve çelik takı ile aksesuar ve saat modasında dünyanın en prestijli markaları arasında bulunan SETTE, Türkiye’deki mağazalar zincirine Şanlıurfa’yı da dahil etti.

Gümüş ve çelik takı ile aksesuar ve saat modasında dünyanın en prestijli markaları arasında bulunan SETTE, Türkiye'deki mağazalar zincirine Şanlıurfa'yı da dahil etti. SETTE, Şanlıurfa'daki mağazasını Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açtı.

TASARIM HARİKASI ÜRÜNLER

Ahmet Tumbul tarafından açılan SETTE Mağazası, her biri birer sanat abidesi niteliğindeki tasarım harikası ürünlerini Şanlıurfalıların beğenisine sunuyor. Çelik ve gümüşe hayat verilerek hazırlanan, hepsi birbirinden nadide yüzük, kolye, bileklik gibi takılar ile şık olmanın vazgeçilmezi çeşitli aksesuar örneklerini barındıran SETTE, dünyanın dört bir yanında özel müşterileri için yaşattığı bu ayrıcalığını Şanlıurfa Piazza AVM'de de sunacak.

"ŞANLIURFA'YA KALİTEYİ TAŞIDIK"

SETTE Mağazasıyla Şanlıurfa'ya kaliteyi taşıdıklarını belirten Ahmet Tumbul, "Dünyanın en kaliteli ve zarif takı çeşitlerini, zengin bir kreasyonla Şanlıurfalıların beğenisine sunuyoruz. Markamız, tüm dünyada prestiji ve kaliteyi temsil ediyor. Şanlıurfa'ya SETTE ayrıcalığını getirmiş olmaktan dolayı çok memnunuz" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

memo.ordakaya.siv:

memo. siverek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title