Haberler

Şenlik İçin Pedallara Basıldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Gençlik Haftası kapsamında yapılması planlanan ancak hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Bisiklet Şenliği bugün coşkuyla gerçekleştirildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Gençlik Haftası kapsamında yapılması planlanan ancak hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Bisiklet Şenliği bugün coşkuyla gerçekleştirildi. Belediye önünden başlayan tur, Ortaköy mahallesindeki kahvaltı ile sona erdi.

Bisiklet tutkunları, tur için saat 09.30'da belediye önünde toplandı. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Belediye spor Müdürü Hüseyin Kurt, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel'de katıldı.

Belediye önünden pedal çevirmeye başlayan 50'ye yakın bisiklet tutkunu, Atatürk Bulvarı üzerinden park caddesi, Anafartalar caddesini takiben Ortaköy mahallesi yoluna girdiler. Belediye önünden başlayan 9.5 kilometrelik parkur yarım saatlik yolculuk sonucunda Ortaköy Mahallesi ilk ve ortaokulu önünde son buldu. Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi'de bisiklet tutkunlarının güvenliğini sağladılar.

Tur sonunda açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, "İnegöl Belediyesi olarak yaptığımız birçok etkinlikle İnegöl'ün sosyal hayatını şekillendiriyor, kültür, sanat ve spor alanındaki çalışmalarımızla halkımıza hizmet veriyor ve her zaman onların yanında olmaya çalışıyoruz. Bu gün gerçekleştirdiğimiz bisiklet şenliğimiz de bu etkinliklerden biridir. İnegöl, bisiklet kullanımının fazla olduğu şehirlerimizden biridir. Özellikle coğrafi ve fiziki şartların uygun olması sebebiyle bisiklet halkımız tarafından sıkça tercih edilen bir ulaşım aracıdır. Bu nedenle bizde belediye olarak vatandaşlarımızı bu spora ilgilerini artırmak ve bu spor aktivitesini tüm kesimlere yaymak adına bu hafta sonunu bisiklet turuyla değerlendirmek istedik. Esasında Gençlik Haftasında yapılması planlanan ama hava muhalefeti sebebiyle ertelenen bisiklet turumuzu gerçekleştirdik. Belediye önünden başlayan bisiklet şenliği etkinliğimiz Ortaköy mahallemizde son buldu. Etkinliğimizin ardından yine katılımcılarımızla birlikte kahvaltımızı yaptık. Katılım oldukça yoğundu. Buda bizi sevindirdi. Bu etkinlik birlik ve beraberliğin artmasını sağladı. Şenliğimize genç yaşlı, kadın erkek herkes vardı. Özellikle belediye olarak ilçe halkımıza yönelik bu tür spor aktivitelerini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Program okul bahçesindeki kahvaltı ile sona erdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Kurt İnegöl Yerel Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI! Toki'nin başvuru şartları neler?
Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title