Haberler

Kolanın peşinden cipse de yüzde 25 zam! 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak

Güncelleme:

Kola zammının ardından Türkiye'de en çok tüketilen atıştırmalıkların başında gelen cipse de zam geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, zammın 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacağını belirtti.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni bir zam haberini daha duyurdu. Dündar, cips fiyatlarında 1 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere fiyat değişikliğine gidileceğini belirterek, ürünlerin yeni bedellerini sıraladı.

GAZLI İÇECEK VE CİPS FİYATLARINA ZAM GELECEK

Geçtiğimiz günlerde kolaya zam yapılacağının duyurulmasının hemen ardından bir zam haberi de asitli cipslere geldi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar X hesabından yaptığı paylaşımla, Fritos, Doritos ve Ruffles markalı cipslere zam geleceğini duyurdu. Dündar,zammın 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacağını belirtti.

Dündar, eski fiyat listesi ile yeni listeyi paylaşarak zam geçişine dikkat çekerken, en ucuz cipsin, 25 TL ile Cheetos Max ve Popcorn, en pahalı cipsin ise Mega ile 55 TL olduğu görüldü.

Cipslere boyutuna göre 5 ile 10 lira arasında zam yapılacak. Eski fiyatı 45 lira olan mega boy cipsler 55 liraya yükseltilirken, diğer boydaki cipslerde yapılacak artış 5 lira ile sınırlı kalacak.

Kolanın peşinden cips ve asitli içeceklere de yüzde 25 zam! 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacakTBYD Başkanı Erol Dündar'ın paylaşımı

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Coca Cola Ruffles Doritos Türkiye Tekel Zam Yaşam Ekonomi Haberler

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı

Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı

Bakmadan Geçme

Koç kadını ve Terazi erkeği uyumlu mu? Koç kadını ve Terazi erkeği aşk uyumu nedir? Koç kadını ve Terazi erkeği anlaşabilir mi ? Çakal kaza mı yaptı? Rapçi Çakal nerede kaza yaptı, ne oldu? Kamala Harris kimdir? Kamala Harris kaç yaşında, nereli? Kıyma 4. Sezon 2. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kıyma dizisi nerede yayınlanıyor, konusu ne? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Emekli maaş farkları yattı mı, nasıl sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli maaş farkı sorgulama ÖTV indirimi gelen araçlar hangileri? ÖTV indirimi hangi araçları kapsıyor ? ÖTV indirimi fiyatları ne kadar düşürecek? Cem Özkök kimdir? Cem Özkök kaç yaşında, nereli? Basel- Mulhouse Havalimanı'nda bomba ihbarı! Havalimanında ne oldu? Bomba ihbarı gerçek mi? Çocukların havuz kavgasına aileler de dahil oldu! Manisa'da ne oldu? Olay ne? OKUL SERVİS ÜCRETLERİ 2024 ll Okul servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul'da okul servis ücretleri ne kadar? ROCKY RABBIT GÜNLÜK ŞİFRE || Rock Rabbit nedir? 26 Temmuz 2024 Rocky Rabbit kombo kartları Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? SÜPER KUPA MAÇ BİLETİ || Beşiktaş- Galatasaray Süper Kupa maç biletleri satışa çıktı mı? SABİHA GÖKÇEN UÇAK SEFERLERİ İPTAL || Sabiha Gökçen'de uçak seferleri iptal mi edildi? THY, AJET, PEGASUS SEFERLERİ İPTAL Mİ?
Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

500

Yorumlar (43)

Şıvanştayger:

Kimse kola içip cips yemese ölmez. Aksine yerse içerse ölür kanserden

430
62
yanıtYanıtla
İlhan Fırat:

Kardeşim ; benzin pahalı arabaya binmeyelim , doğalgaz pahalı kombiyi açmayalım , et pahalı yemeyelim , kıyafetler pahalı yeni birşel almayalım , araba pahalı minibüse binelim …. Sence çözüm insanca yaşama hakkını bir kenara itip herşeye gözyummak mı ?

yanıt282
yanıt99
kripto para:

sendeki kafayi kuşa taksak yüzmeye kalkar

yanıt104
yanıt62
Mahmut Şahin:

almayın arkadaşlar çoluk çocugunuzdan uzak tutun.oturup kendileri yesin....

244
37
yanıtYanıtla
Tuncay:

kesinlikle

yanıt27
yanıt2
Goethegitme:

Boykot almayın

218
25
yanıtYanıtla
Kent Blue:

Bedava verseler birbirinizi ezip almaya çalışırsınız edebiyat yapma

yanıt58
yanıt72
Goethegitme:

Gel sana yaprak dòner verim

yanıt27
yanıt17
White Turk:

Yemezseniz ölmezsiniz ama yerseniz ölürsünüz.

172
26
yanıtYanıtla
vatandaş:

isterse % 500 zam yapsınlar.

143
23
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title