Haberler

Saü Rektörü Durman'dan Konferans Serisi

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman "Yükseköğretimde Kalite Güvencesi, Avrupa Yükseköğretim Alanı ve Ülkemizdeki Gelişmeler" Konulu Konferanslar Dizisine Mart Ayında da Devam Ediyor.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman "Yükseköğretimde Kalite Güvencesi, Avrupa Yükseköğretim Alanı ve Ülkemizdeki Gelişmeler" konulu konferanslar dizisine Mart ayında da devam ediyor.

Mart ayı içerisinde Ankara Üniversitesi'nce düzenlenen Eğitim Fakülteleri ve Akreditasyon Çalıştayı, Öğretim Üyeleri Derneği'nce düzenlenen Üniversite Öğretim Üyeleri Derneği Çalıştayı ile Yükseköğretim Kurulu-British Council (Türkiye) tarafından düzenlenen İşbirliği Konferansına konuşmacı olarak katılan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Yüseköğretimde Kalite Güvencesi, Avrupa Yükseköğretim Alanı ve Ülkemizdeki Gelişmeler" konularında konferanslar verdi.

(İÇ-İÇ)

23.03.2007 18:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title