Haberler

Şanlıurfa Belediyesi'nin Açtığı Kursta 40 Öğrenci Resim Eğitimi Alıyor

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından İlköğretim Öğrencilerine Yönelik Açılan Resim Kursuna 40 Öğrencinin Katıldığı Bildirildi.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik açılan resim kursuna 40 öğrencinin katıldığı bildirildi.

2007-2007 eğitim yılının sona ermesinin ardından Şanlıurfa Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik olarak resim kursu açıldı. 40 öğrencinin katıldığı resim kursunda ressam Necmi Kaya, kursiyerlere resim teknikleri ve temel sanat eğitimi konularında bilgi veriyor. Kurs Sorumlusu Necmi Kaya, yaz tatilinin gelmesi ile birlikte ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik açılan resim kursunda geleceğin ressamlarını yetiştirdiklerini söyledi. Kaya, "Atölyede öğrencilerin ilgi alanlarını gözeterek resimle ilgili

her türlü çalışmaya yer veriyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından başlatılan resim kursuna beklenilenin üzerinde ilgi gösterildi. Yaşanan yoğun ilgiden oldukça memnunuz. Öğrencilerimizi yetenek ve ilgilerine göre değerlendiriyoruz. Kursumuzu iki ayrı seans halinde sürdürüyoruz. Öğle öncesi ve sonrası olarak iki ayrı gurubumuz var" dedi.

Belediye Kültür ve Eğitim Merkezi Resim Atölyesi'nde çalışan öğrencilerden Ayşe Kahya ise, "Böyle bir kursa katılmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kursta hocalarımız nezaretinde resim tekniklerini öğreniyoruz. Bu imkanı bize sunan Belediye Başkanımız Ahmet Eşref Fakıbaba'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

(HA-ST-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title