Haberler

Samsun'da Yerel Yönetimler

Samsun Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Atakum Mahrumiyet Bölgesiydi Ama Şimdi Rüyalar Gerçek Oluyor" Dedi.

Samsun Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Atakum mahrumiyet bölgesiydi ama şimdi rüyalar gerçek oluyor" dedi.

İl Özel İdaresi'nden alınan ve belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere bakım yapılarak hizmete sunulan otobüsle, 21 ayrı yerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Adem Bektaş, otobüs içerisinde projeler hakkında bilgi verdikten sonra projeleri yerinde belde parti üyeleriyle birlikte gezdi.

Belediyenin atölyesini ve araç partili 5 yıllığına eski Köy Hizmetleri binasının bulunduğu yere taşıdıklarını dile getiren Bektaş, görev geldiklerinde az sayıda olan araç sayısını 50'ye yükselterek filo haline getirdikleri, çalışanların fiziki şartlarını daha iyi iş ortamında hizmet vermelerini sağladıklarını kaydetti.

Atakum rüyasının gerçekleşeceğini, Atakum'un modern, gelişmiş, her yönüyle cazibe yeri olmasını hedeflediklerini dile getiren Bektaş, "Atakum mahrumiyet bölgesiydi ama şimdi rüyalar gerçek oluyor. Hep birlikte rüyamızın gerçekleşmesi için çalışıyoruz. AK Parti teşkilatı olarak başımız dik yürüyoruz. Birçok projeyi hayata geçirdik. Hiçbir zaman AK Parti'li belediye olma avantajını kullanmadık. Herkese eşit tanınan haklarla bizler başarılı çalışmalara imza attık. Ülke genelinde siyası istikrarın yerel yönetimlere sağladığı imkanlarla hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Beldemize büyük bir alışveriş merkezinin kazandırılmasını sözünü vermiştik, bu da yerine getirildi ve özel yatırımla yapıldı, hastane yapımı da devam etmektedir" diye konuştu.

Atakum beldesinin şehir merkezi ve çevre illere hizmet eder duruma geldiğini dile getiren Bektaş, "Sahil yolu projemizin ilk 500 metrelik etabı tamamlandı. İkinci 540 metrelik etabın ihalesi yapıldı ve yapımına başlandı. Kimseye tolerans tanımadan, devlet arazileri tespit edilerek güzergahta düzenlemelerimizi yapıyoruz. Kent Ormanı çalışmamız tamamlandı, halkımızın gönüllerince eğlenebileceği, piknik yapacağı bir yer haline getirildi. Atakum belediyesi spor tesisi yeni binasına taşında buradaki düzenlemelerde devam ediyor. Bizim yaptığımız işler doğru insanlar içindir. Nikah ve düğün salonu yapımı tamamlanıyor. Düğün hizmetlerinin dışında tüm faaliyetleri ücretsiz olarak vereceğiz. 20'ye yakın parkı 3 yıl içerisinde beldemize kazandırdık" şeklinde konuştu.

Bektaş, her iki beldeye hanımlar lokali yapacaklarını ve bayanlar sosyal kültürel faaliyetlerde bulunmalarının dışında, vakitlerini en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydetti.

(MD-SA)

18.04.2007 17:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title