Haberler

Samsun'da Herkesin Buluşma Noktası Projesi İçin İsim Belirleme Süreci Başladı

Güncelleme:

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum ilçesinde yapılan projenin ismi vatandaşlar tarafından belirlenecek. Projenin inşaatında yüzde 65 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Samsun'un Atakum ilçesinde inşaatı tamamlanmak üzere olan kütüphane, sergi salonu, kafe ve restoran ile müstakil mescide sahip projenin isminin vatandaşlar tarafından belirleneceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, her yaştan insanın buluşma noktası olması planlanan projenin isminin vatandaşlar tarafından belirlenmesi için sosyal medya hesapları üzerinden duyuru yapıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesince 5 bin 727 metrekare alana inşa edilen 7'den 70'e herkesin buluşma noktası olacak projenin inşaatı yüzde 65 fiziki gerçekleşme oranına ulaştı. Üç katlı bir kütüphane, 3 katlı bir sergi salonu, 2 katlı bir kafe restoran ve mescidin yer aldığı projenin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Projenin ismini vatandaşların belirlemesine karar veren Büyükşehir Belediyesi sosyal medyadan başlatılan çalışma ile vatandaşların isim önerilerini almaya başladı. En fazla önerilen ismin projeye verileceği belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, projenin tamamlanması ile kitapseverlere samimi ve sıcak bir ortam sunacaklarını vurguladı.

Demir, "Kentimizin sosyal ve kültür hayatına katkı verecek bir projeyi hayata geçiriyoruz. Herkesin burada kendini çok mutlu hissedeceği, çalışabileceği, uzun süre kalabileceği çok önemli bir proje. Sol blok, öğrencilerin daha çok ders çalıştığı bir yer olacak. Orta blokta sergi, sempozyum ve konferans salonları yer alacak. Diğer blok ise kütüphane olacak. Bu projemizin ismini vatandaşlarımız belirleyecek. Sosyal medyadan isim konusunda vatandaşlarımızın önerilerini topladık. Öneriler doğrultusunda isim belirlenecek. Netleşince ismi de kamuoyuyla paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title