Haberler

Sağlık Hizmeti Euaş Personelinin Ayağına Geldi

Orhaneli EÜAŞ Termik Santrali personeli tedavilerini seyyar sağlık aracında giderebilecek.

Orhaneli EÜAŞ Termik Santrali personeli tedavilerini seyyar sağlık aracında giderebilecek.

EÜAŞ bünyesinde bulunan taşeron firmaya ait personel, TES-İŞ Sendikası ve Bilgemet Sağlık Merkezi arasında yapılan anlaşma gereği gezici seyyar sağlık hizmetiyle yerinde sağlık hizmeti alabilecekler. Uzun süredir Orhaneli termik santralde bulunan işçiler, her yıl veya 2 yılda bir yapılan yeni sözleşmeler ile Bursa'ya sağlık merkezi veya hastanelerden rapor almaya gidiyordu. Orhaneli EÜAŞ Termik Santral yetkilileri ve Tes-iş yetkililerinin yaptığı çalışmayla taşeron firma çalışanı işçiler artık kurumda muayene olabilecekler.

TES-İŞ Sendikası Termik Santral Baş Temsilcisi Ramazan Turhan, "Çalışan işçilerimize daha iyi hizmet etmek onların hak ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi için her zaman gayret içerisinde olacağız. Bu sağlık hizmetiyle taşeron firmada çalışan 86 işçi daha önce Bursa'da muayene oluyordu. Maddi olarak büyük masraflar harcarken şu anda sadece 23 TL'ye muayene olup aynı zamanda akciğer flimi çektirebiliyorlar" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhaneli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title